Naše estetske rešitve

Luminera_Icon_Crystalys

CRYSTALYS
Injekcijsko dermalno polnilo na osnovi kalcijevega hidroksiapatita, namenjeno obnavljanju volumna obraza in naravnih kontur s spodbujanjem ustvarjanja naravnega kolagena


Indikacije:

 • obrvi
 • lične kosti
 • čeljustnica
 • marionetske črte
 • nosni most
 • nasolabialne gube
 • brada
Luminera_Icon_Hydryalix

HYDRYALIX
Linija dermalnih polnil, sestavljena iz zamreženega gela hialuronske kisline, namenjenega povečanju mehkih tkiv. Hydryalix je popolnoma homogen, gladek, enostaven za injiciranje, hkrati pa je čvrst, oblikovan in se lahko uporablja za oblikovanje kontur obraza.

Indikacije:

 • črte zaradi namrščanja
 • gube okrog oči
 • nasolabialne gube
 • ličnice
 • marionetne linije
 • ustnice
 • čeljustnica
 • brada
Luminera_Icon_Hydryal

HYDRYAL
Injekcijski ojačevalnik kože, ki temelji na hialuronski kislini, ki ni povezana. Zasnovan za izboljšanje hidratacije kože, oživitev kožnega tkiva, izboljšanje elastičnosti in doseganje naravnega sijočega videza. HYDRYAL je vbrizgan in se širi enakomerno skozi celotno tkivo

O Lumineri

Luminera je proizvajalec in raziskovalno-razvojno podjetje za injekcijske medicinske pripomočke na področju estetske medicine. Linija izdelkov vključuje celoten portfelj injekcijskih lepotnih rešitev. Zavzemamo se za proizvodnjo in svetovno distribucijo vodilnih izdelkov na različnih trgih.

Zagotavljamo vrhunsko kakovost z našimi inovacijami

Luminera se nenehno ukvarja z raziskavami in razvojem. Podjetje vodi živahna in izkušena skupina znanstvenikov, ki so doktorirali na vodilnih akademskih institucijah. Varnost izdelka je zagotovljena z najsodobnejšimi tehnikami sterilizacije in strogim zagotavljanjem kakovosti.

Luminera_Icon01_80x80

Tisoči strank

S hitro naraščajočim številom postopkov in kupcev po vsem svetu je bila Luminera pred kratkim razglašena za eno izmed desetih vodilnih podjetij na svetovnem trgu injekcijskih dermalnih polnil.

Luminera_Icon02_80x80

Naravni izgled

Luminera je osredotočena na razvoj različnih izdelkov, zasnovanih za zagotavljanje lepotnih rešitev in zdravljenje različnih indikacij, hkrati pa ohranja svež in naraven videz.

Luminera_Icon04_80x80

Obsežne raziskave

Neprestano se ukvarjajo z raziskavami in razvojem, podjetje vodi izkušena skupina znanstvenikov, ki so na vodilnih akademskih ustanovah pridobili doktorat iz kemije, biologije in farmacije.

Obnova volumna kože, ki traja

Kalcijeva hidroksiapatitna polnila delujejo tako, da telo spodbudi ustvarjanje naravnih kolagenskih vlaken, takojšnje povečanje obsega, hkrati pa ustvari rezultate, ki se še naprej izboljšujejo in trajajo do dve leti.

crystalys

CRYSTALYS

Crystalys je injekcijsko polnilo, ki se uporablja za zmanjšanje gub in obnavljanje izgubljenega volumna s spodbujanjem telesa, da proizvede svoj naravni kolagen. Doseženi so takojšnji rezultati, ki pacienta pustijo z bolj gladko, naravno videz kože.

Za mladostnost in sijočo kožo

Hialuronska kislina je dobro znana po tem, da zadržuje vodo in pomaga pri transportu vitalnih hranilnih snovi v kožno tkivo. S starostjo pride do naravne razgradnje hialuronske kisline v telesu. Izdelki s hialuronsko kislino lahko enostavno povrnejo mladostno gladkost in sijaj na koži.

hydryalix

HYDRYALIX

Hydyralix, naša vsestranska linija dermalnih polnil s hialuronsko kislino, omogoča rešitev proti gubam in razkroju kože zaradi staranja. Linija Hydryalix je zasnovana tako, da bolnikom nudi popoln tretma obraza vrhunske kakovosti.

hydryal

HYDRYAL

Hydryal booster kože je odlična rešitev za osvežitev in obnovo kože obraza, vratu, dekolteja in rok. Hydryal ponuja tri različne koncentracije hialuronske kisline, da zagotovi optimalno zdravljenje za potrebe vašega pacienta.